Adviesgesprek - Swabaa Events

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Adviesgesprek

Adviesgesprek                                                                                              

Hoe kun je je dag het beste indelen? Wat zijn leuke ideeën voor een speciale aankleding van de dag? Dit en meer komt aan de orde in een adviesgesprek.

Goed voorbereid aan de slag
In een adviesgesprek kun je veel informatie van ons verwachten over verschillende mogelijkheden om je trouwdag in te delen. Het adviesgesprek neemt ongeveer drie uur in beslag. We denken mee in creatieve ideeën voor de indeling en aankleding van de dag. Ook denken we mee met ideeën voor oplossingen van problemen waar je tegen aan loopt.

Door veel voorbeelden uit de praktijk kun je na dit adviesgesprek goed voorbereid zelf aan de slag met de organisatie van jullie grote dag. Na dit gesprek heb je altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen wanneer je nog vragen hebt.

Na dit gesprek heb je altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen wanneer je nog vragen hebt. Eventueel is er na het adviesgesprek mogelijkheid om ons ook in te schakelen als ceremoniemeester en/ of weddingplanner. De kosten van het adviesgesprek komen dan te vervallen.

 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu