Streetjazz - Swabaa Events

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Streetjazz

Streetjazz

Flitsende, stoere bewegingen. Zoals je in videoclips ziet! Dat is streetjazz, een mix van jazzdance en streetdance.

Tijdens de workshop Streetjazz werkt Johannes op een swingende manier niet alleen een spetterende danscombinatie uit, maar wordt er ook aandacht besteed aan techniek, lichaamshouding, gebruik van de ruimte en coördinatie. En ondertussen werk je ook aan een goede conditie.

De workshop
De choreografie kan bestaan uit verschillende stijlen, zoals hiphop, jazz, moderne dans en stijlen die op dit moment populair zijn. Tijdens de workshop gaat Johannes op een leuke en creatieve manier aan de slag met het instuderen van een stoere dans, waarbij iedere deelnemer in de hoofdrol staat. Een workshop streetjazz kun je boeken  voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een schoolactiviteit of een vrijgezellenfeest. De vorm van de workshop wordt afgestemd  op leeftijd, niveau van de deelnemers en gewenste tijdsduur. Johannes is door zijn enthousiasme en betrokkenheid een geliefd docent voor jong en oud. Zijn workshops staan dan ook zeker garant voor veel dansplezier!

Opbouw
De workshop begint altijd met een interactieve warming-up waarmee Johannes meteen kennis maakt met de groep. Daarna leert Johannes losse stukken dans aan, die uiteindelijk samen een hele dans vormen. Dit alles gebeurd op het ritme van de muziek. Tijdens het instuderen van de dans besteed Johannes ook aandacht aan de presentatie van de dans, zodat de deelnemers vol zelfvertrouwen overkomen en de dans er overtuigend uitziet. Omdat de inbreng van de deelnemers ook altijd erg belangrijk is, is geen enkele workshop van Johannes hetzelfde!

Diverse mogelijkheden
Johannes kan er voor zorgen dat de choreografie van de dans aansluit bij een door jou gekozen thema. Ook kan Johannes een choreografie maken op zelf gekozen muziek. Je kunt ook kiezen voor een serie workshops waarin we toe/werken naar een dansuitvoering, bijvoorbeeld voor een musical of feestdag op school of bij de vereniging.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu