Wedding - Swabaa Events

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wedding

Esther en Justin

Justin en ik zijn op 12 juni 2010 getrouwd en die dag was een groot succes mede door onze weddingplanner! We hebben van tevoren met Femke om de tafel gezeten en hadden volledig vertrouwen in haar als ceremoniemeester! En dat ze creatief zijn...bleek meteen 's ochtends al. Toen onze trouwauto arriveerde (Aston Martin uit 1930) en we wegreden bij mijn ouders ging alles prima. Tot we de hoek omreden en de auto ermee ophield! Meteen verzekerden de ceremoniemeesters ons dat alles goed zou komen.

Ze regelden snel een familielid om ons naar onze fotolocatie te rijden en toen de fotoshoot achter de rug was, stond er al een nieuwe auto te wachten om ons naar onze gasten te brengen! Beter had ik niet kunnen wensen!

Wim en Patsy

Wij hebben van de eerste tot de laatste minuut kunnen genieten van een onvergetelijke dag. Mede dankzij Johannes en Femke. `s Morgens gaven wij onze mobieltjes af zodat we niet gestoord konden worden. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Zowel wij als onze familie werden de hele dag door begeleidt. Wij raden  het iedereen die gaat trouwen  aan om iemand als Femke en Johannes in te huren. Het zijn twee mensen die het met hart en ziel doen. Op voorhand worden verlangens en wensen goed besproken, waar ze zo goed als mogelijk rekening mee houden. Je krijgt tevens advies. Er worden kleine details besproken waar je misschien eerder niet  aan had gedacht. Kortom alles was onder controle en niets liep in het honderd. Daarom: Jo en Fem nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke dag!

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu