Weddingplanner - Swabaa Events

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Weddingplanner

Weddingplanner: Hoe werken we?

Onze allerbelangrijkste vraag is: “Wat zijn jullie wensen en dromen voor jullie huwelijksdag?” Dit bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek. Aan de hand hiervan maken we een conceptplan waarin we jullie dag uitvoerig beschrijven.

Voorbereidingen
In een offerte beschrijven we het aantal uren dat we nodig hebben voor de te regelen onderdelen. Na jullie akkoord gaan we aan de slag met de voorbereidingen: op zoek naar een geschikte locatie, een professionele fotograaf, passend trouwvervoer en alle overige facetten voor jullie grote dag. We dragen er zorg voor dat de kosten binnen het budget blijven en onderhandelen met leveranciers waardoor we scherpe prijzen kunnen afspreken. Je kunt er altijd voor kiezen om bepaalde onderdelen zelf te regelen.

We vinden het leuk om alle facetten van de dag bij elkaar te laten passen en om vanuit een thema of kleur te werken. Zo hebben we bijvoorbeeld op een bruiloft gewerkt met het thema ‘vakantie’ en gebruikten we de camper van het bruidspaar als trouwvervoer.
Lees meer bij tips en trends>>

Op de hoogte
Natuurlijk blijven jullie nauwgezet op de hoogte van alle voorbereidingen. Onder andere door jullie eigen pagina op onze website waarop je kunt inloggen. Daarnaast overleggen we alle beslissingen met jullie.

Ceremoniemeester
Op jullie bruiloft vervullen we de rol van ceremoniemeester. We begeleiden jullie gasten volgens een uitgebreid draaiboek, we zijn aanspreekpunt voor alle leveranciers en we zorgen dat de gemaakte afspraken worden uitgevoerd.

Zo hoeven jullie alleen maar te genieten en wordt jullie dag onvergetelijk!

Na de grote dag
Onze dienstverlening stopt niet na de grote dag. Vaak moeten er na de bruiloft nog een aantal zaken afgehandeld worden, zoals het betalen van de laatste facturen, het teruggestort krijgen van de borg voor gehuurde materialen, het versturen van bedankkaartjes, enz. En wij komen nog een keer langs om te bespreken hoe jullie hebben genoten van de dag en wat je vond van onze dienstverlening.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu